Jognyilatkozat

Kérjük az alábbiakat figyelmesen olvassa el, mert a www.egrieskuvo.hu internet címen elérhető informatikai rendszer (továbbiakban: Rendszer) megnyitásával, használatával kapcsolatban az alábbiakban felsorolt és ismertetett feltételekhez hozzájárul, azokat elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el.

1. A Rendszerben megjelenő információk és adatok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért, valódiságáért, esetleges módosulásáért a rendszer üzemeltetője felelősséget nem vállal.

2. Üzemeltető nem vállal felelősségét azokért a károkért, amelyek a Rendszerrel kapcsolatban, annak használatából, használatra képtelen állapotából, nem megfelelő muködéséből, meghibásodásából, vonal- vagy rendszerhibából, általa hordozott vírusból, vagy az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatása következtében keletkeztek.

3. Az egrieskuvo.hu egy hirdetési rendszer, semmiféle kötelezettséget nem vállal konkrét adás-vételi ügyletek létrehozására.

4. A Rendszer használatára vonatkozó információk (oldal letöltések, keresési kombinációk) személyes azonosításra nem alkalmas módon eltárolásra és statisztikai összesítésre kerülnek.

5. A Rendszerben megjelenő nevek, kifejezések, logok, képek, grafikák, elgondolások, adatok szerzői jogi védelem alatt állnak, melyek jogosulatlan felhasználása jogszabályba ütközik.

6. A Rendszeren keresztül, vagy az azon feltüntetett e-mail címet használva az Üzemeltető részére jutatott bármely információ, ötlet vagy koncepció az Üzemeltető tulajdonába megy át, azt az Üzemeltető szabadon felhasználhatja.

7. A Rendszer tartalmaz hivatkozásokat más internet oldalakra is. Az Üzemeltetőnek nem áll és nem is állhat kontrollja alatt ezen oldalak adatközlése, így ezen oldalak adatközléséért, valamint ezen oldalak személyiségi jogokban való eljárásáért az Üzemeltető semmilyen felelősséget nem tud vállalni.