Köszöntő beszédek esküvőre

Szeretnél beszédet az esküvődön, ami különleges, egyedi? Olyan beszédet, melyet még nem hallott a násznép?

Különleges, személyre szabott, egyedi köszöntők, megszövegezése professzionális beszédíró által.

 

Anyakönyvvezetőnek

Életünk legnagyobb törekvése, a boldogság keresése, ez a valóságos cél, melynek érdekében határozott lépéseket teszünk - állítja korunk nagy gondolkodója, a Dalai Láma. Köszönet nektek, hiszen a mai napon, általatok átéljük a boldogság mámorító érzését, szüleitekkel, barátaitokkal, vendégeitekkel együtt. Ezek az ünnepi, misztikus percek, az életörömöt, a derűt sugározzák felénk, mindannyiunkba, akik itt osztozunk örömötökben.

A kimondott „igen” új dimenzióba repített titeket, abba a csodálatos, varázslatos világba, ahol ezeket a szavakat suttoghatjátok egymásnak: „Bármihez érek: te zendülsz. Nyelved lettem, harangom lettél.”

Menyasszonynak gyűrűhúzáskor

Engem most megérint az örökkévalóság. Mielőtt felhúzom a gyűrűt a kezedre, belefeledkezem a pillanat mámorába. A pillanatba, ami „szélként fúj át életem laza szövésű gyolcsán, és csak lobog-lebeg, mint egy száradni kiakasztott ing”. Ez a perc számomra egy misztérium. Újra és újra csodálattal és szerelemmel tele a szívem; és csak figyelem magamat, miközben azt kérdezem: Hogyan voltam képes olyan sokáig létezni nélküled?

Vőlegénynek gyűrűhúzáskor

Szeretlek téged, mert, megértesz engem, szeretlek, mert kedves vagy szeretlek, mert örülsz, ha örömöm van, szeretlek, mert kiegészítesz. Imádlak a nagy szíved miatt, amibe befogadsz engem és családomat. Most pedig kérlek, add a kezedet, hogy felhúzzam az örökké tartó hűség jelképét az ujjadra, miközben elmondom a házasság megpecsételéséhez a fogadalmamat. Szeretni foglak, bátorítani és becsülni, kitartok melletted jóban-rosszban, és lemondva mindenki másról hajlandó vagyok sírig tartó, örök hűséget esküdni neked.

Örömapáknak az ünnepi vacsoránál, pohárköszöntő

A mai nap visszatükrözi számomra az állhatatos szeretetet, amely állandó, tartós és időtálló. Mert az állhatatos szeretet nem szűnik meg, jelen van a gyermek-szülő kapcsolatban és jelen van a házastársak közt is. A házastárs, aki ismeri szeszélyeinket, hibáinkat, bolondságainkat, és ezek ellenére szeret, imád és megbocsát. A bölcsek így írnak erről: „Az élet legnagyobb boldogsága, ha, tudjuk, hogy szeretnek azért amilyenek vagyunk, vagy még pontosabban szeretnek annak ellenére, amilyenek vagyunk.”

Örömanyáknak –köszöntő a vacsora előtt

A szerelem érzése töltse be mindennapjaitokat. A szerelem, melyhez egy életen át ragaszkodjatok. Ragaszkodjatok foggal-körömmel, minden erőtökkel! Menjetek el érte a világ végére is, ha erre van szükség! Vállaljátok a szerelem megmentéséért és megmaradásáért a küzdelmet – mesehősök módjára – a hétfejű sárkányokkal is, köztük az újakkal, amelyek korunkban jelentek meg és keltek fel, hogy tűz- és lángfuvallataikkal megemésszék ezt az érzést.

Barátnak, barátnőnek - vacsora utáni köszöntő

Az elérzékenyülés könnyeit szeretném felitatni, ezért vidám, kicsit humoros történettel zárom köszöntőmet, ezzel kívánok hosszú, boldog, örömteli házaséletet nektek!

„A tengerparton sétál egy férfi. A hullámok egy palackot sodornak elé. Kihúzza a dugót, előbújik a palack szelleme. Nagyon hálás, hogy kiszabadította több évezredes fogságából, és hálából felajánlja, hogy teljesíti egy kívánságát. A férfi töri a fejét, hogy mit kérjen, végül azt mondja: – Én rettenetesen félek a repüléstől, a hajón pedig tengeribeteg leszek. Ezért nem tudok elutazni Hawaiira, pedig nagyon vágyom oda. Tudnál nekem egy autópályát építeni az óceán felett?...

 

Különleges egyedi köszöntő, beszédek megrendelése Tóth M. Erika beszédírótól az  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. -n.