Tincses szempilla, soros szempilla vagy szempilla-hosszabbítás?

Előtte és utánaMindannyian hallottunk már a szálankénti, 3D-s műszempilláról és a szempilla-hosszabbításról. Tulajdonképpen mind ugyanazt a technikát, eljárást jelenti: szálanként egyesével történő pillaragasztás. A különbség az anyagok minőségében, az elkészítő képzettségében rejlik.

A piac nagyon telített, a vendég nehezen tud különbséget tenni, melyiket érdemes választani. Mégis érdemes utánajárni, kire bízzuk szempilláinkat, mert a nem megfelelő minőségű anyaggal végzett szolgáltatás gyakran nem várt következményeket okozhat.

Kovács Bernadett vagyok, mester szempilla-stylist, kozmetikus.

Olvasd el a cikket, hogy Te is könnyebben tudj választani!

Xtreme LashesMit válasszak a Nagy napra? Tincses szempilla, soros szempilla vagy szempilla-hosszabbítás?

A tincses és soros műszempillákat a szemhéj tövéhez rögzítjük az ehhez való ragasztóval. Tartósságuk általában 1-2 nap és annak ajánlott, aki hangsúlyozni szeretné nagy szemét és szeretné, hogy mindenki észrevegye hatalmas, szemöldökverő szempilláit, amit a nap végén egy könnyed mozdulattal eltávolíthat. Aki a természetességet és tartósságot részesíti előnyben és nem szereti a szemét irritáló, viszkető műszempillákat, válassza a szempilla-hosszabbítást.

Mi az a szempilla-hosszabbítás?

Szálanként egyesével kerülnek a műszálak felhelyezésre, melyek különböző ívűek, vastagságúak és méretűek. Ez segít abban, hogy a megfelelően képzett szempilla-stylistok kiemeljék a szem előnyeit, hátrányait pedig finoman korrigálják.

Mennyi szempilla kerül egy szemre?

Az attól függ, hogy a vendégnek mennyi és milyen minőségű (mennyire vastag) szempillája van. Ezek függvényében a megfelelően képzett szempilla-stylistok minimum 90-100 pillát ragasztanak fel szemenként. Ez a mennyiség biztosítja a természetességet, hiszen a szálak párhuzamosan követik a saját pillákat, így azok nem szakértő szem számára észrevehetetlenek.

Okozhat-e allergiát és milyen tartós a szempilla-hosszabbítás?

Én 2 és fél éve dolgozom szempilla-stylistként, nem tapasztaltam allergiás reakciót. A ragasztó, amit használok a piac egyetlen allergiamentes ragasztója, amely 4-5 hétig díszíti a szemeket, így a nászúton is kifogástalan lesz a tekinteted. Nem károsítja a saját pillákat, mert a ragasztási felület a bőrtől 1mm-re kezdődik, így nem avatkozik be a szempilla biológiai, természetes növekedési folyamatába. Ezért viselhető folyamatosan (havonkénti töltéssel) a szempilla-hosszabbítás.

Hogyan történik a szálankénti műszempilla felhelyezése?

Az alaptisztítás után a szabad szemmel láthatatlan zsírok, sminkmaradványok, hámrétegek eltávolítása céljából egy speciális szempilla-mélytisztítást végzek. Ezután szálanként, a szemhéjtól egy milliméterre felhelyezem a már kiválasztott pillasornak megfelelő 3D pillákat. Az első applikáció – pillaszámtól függően –1,5-2 órán át tart, a későbbi töltések már megegyeznek a műkörmösnél töltött idővel, ami kb. 1 óra.

Mivel a minőségi pillák egyáltalán nem érnek a szemhéjhoz, viselésüket észre sem lehet venni. A szempilla-stylist által készített 3d műszempillák felhelyezése teljes mértékben fájdalommentes, sokan el is alszanak a felhelyezés alatt, s mire felébrednek, kész a gyönyörű pillasor.

Ha felkeltettem érdeklődésedet, böngészd a www.szempillahosszabbitas.hu – t.

Az év bármely napján a szalonban megnézheted, hogyan készítem el élőben az igazi 3D szempillát és hozzá az esküvői sminkedet:

 

Kovács Bernadett, mester Xtreme Lashes szempilla-stylist
Cím: Mester Szalon, Eger, Katona tér 5. 1. emelet
Telefon: +3630/387-4169
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
www.szempillahosszabbitas.hu