Egri esküvői kiállítás és vásár

Esküvői kiállítás Egerben 2010-benImmáron ötödik alkalommal  2011. február 5-én várja az esküvői kiállítás és vásár Heves megyében is az érdeklődőket, esküvőre készülő Párokat, örömszülőket. Az évről évre növekvő létszámú kiállító szükségessé tette, hogy új helyszínre, az Agria Parkba költözzön a kiállítás. Az esküvői szakma helyi képviselői mellett az ország több pontjáról, Budapesttől Esztergomig, Debrecentől Miskolcig érkeznek a kiállítók.

Ahogy a név is jelzi itt bizony vásárról is szó van, nemcsak kiállításról, így valamennyi cégnél lehetőség lesz próbálni, vásárolni, lekötni, megrendelni (a legtöbb helyen komoly vásári kedvezményekkel). Nem jelent ez mást, mint hogy ezen a napon az esküvő előkészítésének jelentős része elintézhető, ráadásul akár százezres megtakarítással.

Az idei évben a T.K. Trend Produkció által szervezett kiállítások sorában az 50 000. látogató 50 000 Ft kedvezményben részesül. Erre az akcióra jó eséllyel Egerben kerül majd sor. 

Kihagyhatatlan a kiállítás azért is, hisz idén is lesz óriás, több mint egyméteres csokiszökőkút, lesz Las vegasi házasságkötő helyszín, ahol kipróbálhatják a párok milyen lesz az igen kimondani, de így valentin nap környékén bárki bizonyítatja ezzel a gesztussal szerelme felé érzéseit. Akik szeretnek nyerni örömmel fogadhatják, hogy óránként lesz nyereménysorsolás sok-sok nyereménnyel.

Akik szeretnek nyerni örömmel fogadhatják, hogy óránként lesz nyereménysorsolás sok-sok nyereménnyel.

A rendezvény 10 és 18 óra közt várja az érdeklődőket Eger plázájában, az Agria Parkban.


Kiállítási infóvonal: 30-423-88-41,  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.