Fehér zúzmarás mámor - ilyen egy igazi téli esküvő

Ha egy pici odafigyeléssel válogatjuk össze a „hozzávalókat”, egy igazán különleges esküvőt tudhatunk magunkénak. De most koncentráljunk csak a dekorációra.
Téli esküvői dekoráció

Néhány jó tanács:

Első és legfontosabb, amit nem győzünk hangsúlyozni: ha emellett a koncepció mellett döntötök, tudatosan vigyétek végig az egész dekoráción, minden apró részletre ügyelve.

Ne feltétlen erőltessük a nyár színeit, ha ebben az évszakban mondjuk ki a boldogító igent.

Alapszínnek mindenképp a fehéret válasszuk, tehát a székhuzatok, asztalterítők, kasírok, teremdekorációnál használatos anyagok színe legyen fehér.

Téli esküvői dekoráció

Az asztalok- és a teremdekorációnál használt kiegészítők mind a téli természetet hozzák közel: havas hatású tobozok, termések, fagyöngy, fenyőágak, a díszek körül elszórt átlátszó kristályok és műhó, vatelin anyag, melyből akár jégcsapforma is készíthető.

Virágok! Igen, szintén a fehér színt javasoljuk, és nem, egyáltalán nem lesz egyhangú vagy színtelen a terem, hisz a tél színe a fehér, és a termések, fenyőágak a maguk barnás-zöldes színvilágukkal megtörik a hideg fehéret.

Boglárka, tulipán, frézia, amarilisz, liliom,…..stílusukban abszolút belepasszolnak ebbe a hangulatba, és sokféle formájú dísz készíthető belőlük.

Persze ezek csupán kiragadott részletek, mintegy ízelítőként. A lényeg az, hogy minden évszaknak megvan a maga varázsa, szépsége. Merjük ezt kihasználni!

Forrás: www.eskuvonklesz.hu